Rybí omáčka Chinsu 500 ml
Rybí omáčka Chinsu
500 ml
Rybí omáčka je jednou ze základních surovin v asijské kuchyni. Rybí omáčka je vyrobena z fermentovaných ančoviček. Kromě osolení pokrmu dává jídlu ještě určitou komplexnější chuť.Drobné ryby (ančovičky, případně jiné ryby, dary moře, jejich skelety - podle druhu omáčky.) se suší v dřevěných boxech naložené do soli a stlačováním pak produkují kýženou tekutinu. Ještě před uložením do lahviček projde omáčka varem a tím se eliminuje riziko jakýchkoliv nežádoucích bakterií
Objem: 500 ml
Původ: Vietnam

Chinsu sójová omáčka 330 ml

instantní nudlová polévka s příchutí kuřecího masa
55 gr

Thajská nudlová polévka s krevetovou příchutí.

Thajská instantní nudlová polévka s kuřecí příchutí

instantní nudlová polévka s příchutí hovězího masa
55 gr

Instantní nudlová polévka s krevetovou příchutí

Extrémně pálivá polévka s habanero papričkami a limetkou.

Extrémně pálivá nudlová polévka ramen s příchutí Kimchi
140 gr

Extrémně pálivá kuřecí nudlová polévka Ramen sýrovou příchutí
140 gr

směs vietnamského koření
ideální na přípravu oblíbených vietnamských jídel jako polévky Pho, Bun Cha, Bun Rieu a dalších.

Mimořádně lehká, nadýchaná a zároveň dokonale křupavá strouhanka
100 gr
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.