Kim Chi inst.nudlová polévka zeleninová 75gr
instantní nudlová polévka s příchutí zeleniny 75 gr
Složení:
- nudle (85,9%): pšeničná mouka, částečně ztužený palmový olej, antioxidanty (butylhydroxyanisol (E321)), škrob, sůl, cukr, regulátor kyselosti (trifosfáty (E451), uhličitan draselný (E501), uhličitan sodný (E500)), látky zvýrazňující chuť a vůni (glutaman sodný (E621)).
- polévka (14,1%): sůl, cukr, koření, rostlinný palmový olej, antioxidanty (butylhydroxyanisol (E320), guanylát sodný (E627), sušená jarní cibulka, stabilizátor (guma guar (E412)), protispékavá látka (oxid křemičitý (E551)), regulátor kyselosti (kyselina citrónová (E330)), barvivo (paprikový extrakt (E160C)), umělá houbová příchuť.
Alergeny: obsahuje pšenici. Může obsahovat stopy ryb.
Návod na přípravu:
- Vložte nudle a obsah sáčku s příchutěmi do misky
- Zalijte asi 400 ml vroucí vody, nechte misku zakrytou po dobu 3 minut
- Před podáváním důkladně promíchejte
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota | 1837,00 kJ/ 438.00 kcal |
Tuky | 16,80 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9,60 g |
Sacharidy | 60,50 g |
z toho cukry | 8,70 g |
Bílkoviny | 9,50 g |
Sůl | 7,40 g |
Vláknina | 3,20 g |
instantní nudlová polévka s kuřecí příchutí
120 gr
varianta 1: 1ks (120 gr)
varianta 2: 1 balení (18x120 gr)
instantní nudlová polévka s příchutí hovězí
varianta 1: 1ks (120 gr)
varianta 2: 1 balení (18x120 gr)
instantní nudlová polévka s kuřecí příchutí
75 gr
instantní nudlová polévka s příchutí hovězí
75 gr
Instantní nudlová polévka s krevetovou příchutí
Instantní nudlová polévka 120 gr s kapsou masa
instantní rýžová nudlová polévka krabí příchuť
120 gr
instantní nudlová hovězí polévka Pho Bo v misce
70 gr
instantní nudlová polévka s příchutí kuřecího masa
55 gr
Thajská nudlová polévka s krevetovou příchutí.
Thajská instantní nudlová polévka s kuřecí příchutí
instantní nudlová polévka s příchutí hovězího masa
55 gr
nudlová polévka s příchutí Sýr s paprikou
69 gr
varianta 1: 1 ks - 6,90 Kč
varianta 2: 1 balení (24ks) - 129 Kč
Datum minimální trvanlivosti: 5.2024
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.