BULRAMEN Spicy Chicken Original 137,8g
BULRAMEN Inst. nudle kuřecí pálivé Original 137,8g
Složení: Nudle: PŠENIČNÁ mouka, bramborový škrob, palmový olej, tapiokový škrob, sůl, glycerin, SÓJOVÝ olej, voda, emulgátor: lecitin (SÓJA) E322, E475, tokoferoly. Polévka: Voda, SÓJOVÉ boby, PŠENICE, sůl, semínkový SLAD, kukuřičný sirup, karamelové barvivo, lékořicový extrakt, regulátor kyselosti: E270, kvasnicový extrakt, zvýrazňovač chuti: E621, česnek, SÓJOVÉ boby, cibulový extrakt, zvýrazňovač chuti: E631, E627 , E1450, zázvor, cukr, extrakt z houby shiitake, palmový olej, chilli olej, pepřový prášek, ocet, pepř, dextrin, oleoresin capsicum, regulátor kyselosti: E339, protispékavá látka: E551, E330, kari, zahušťovadlo: E1422, E160C, extrakt z žampionu. Prášek: Maltodextrin, kukuřičný škrob, arabská guma, glukóza, brambory, česnek, řepkový olej, sýrové aroma, petržel, zázvor, tokoferol. Upozornění pro alergiky: Obsahuje pšenici, sójové boby, sezamová semínka. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 1172kJ/ 280kcal / Tuk 9g nasycené 3g / Sacharidy 44g cukr 5g / Protein 6g / Sůl 680mg. Skladovaní: Skladujte v suchu a chladu. Země původu: Korea
Výživa na 100 gramů
Energie 1172KJ/280Kcal
Tuk 9g
- z toho nasycené 3g
Sacharidy 44 g
- z toho cukry 5 g
Bílkoviny 6g
Sodík (sůl) 680 mg

sriracha chili omáčka
Autentická a mimořádně oblíbená, hledaná po celém světě HUY FONG sriracha chili omáčka opět skladem

Chinsu sójová omáčka 330 ml

- ploché rýžové nudle k přípravě polévku Pho
- používají se také na smažení se zeleninou a masem

VJ Pearl Rice vyrobena pokročilou japonskou technologií

instantní nudlová polévka s příchutí kuřecího masa
55 gr

Instantní nudlová polévka s krevetovou příchutí

Extrémně pálivá kuřecí nudlová polévka Ramen sýrovou příchutí
140 gr

Extrémně pálivá nudlová polévka ramen s příchutí Kimchi
140 gr

Samyang korejská extra pálivá polévka s kuřecí příchutí
140 gr
varianta 1: 1ks 140 gr
varianta 2: 1 balení (5x140 gr)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.